Vyhráli jsme stříbrnou medaili v prestižní steakové soutěži World Steak Challenge 2024. Děkujeme za podporu! 🔥
Všechny články

Nově v nabídce: Maso na burgery

Burgery jsou hitem posledních let a doma si je zkoušel připravit snad každý. Pravděpodobně ne každému se to ale povedlo. Při přípravě dobrého burgeru se totiž neobejdete bez dvou zásadních věcí: kvalitní bulky a kvalitního masa. Zatímco bulky si budete muset obstarat někde jinde, kvalitní a ideálně namleté maso jsme se vám rozhodli začít nabízet. A je k dostání právě teď s dopravou až před vaše dveře.

V naší nabídce jsou nově tři typy burgerového masa. Hovězí burger, Hovězí burger z vyzrálého masa a Hovězí burger z křížence Wagyu.

Hovězí burger

Hovězí burger je naše základní burgerové maso. Připravujeme ho ze 14 dní odleželého předního hovězího masa z jalovic plemene Aberdeen Angus. Maso meleme na 5 mm a pečlivě vybíráme hovězí partie k semletí tak, abychom udrželi stučnělost výsledného produktu mezi 25 až 30 %.

Hovězí burger z vyzrálého masa

Hovězí burger z vyzrálého masa připravujeme stejným způsobem jako Hovězí burger. Jediným rozdílem je, že do něj přidáváme 20 % masa z roštěnců vyzrálých suchou metodou. Výsledný produkt má tím pádem intenzivnější chuť a vůni. Stejně jako u Hovězího burgeru, i u Hovězího burgeru z vyzrálého masa pečlivě vybíráme hovězí partie k semletí tak, abychom udrželi stučnělost výsledného produktu mezi 25 až 30 %.

Hovězí burger z křížence Wagyu

Hovězí burger z křížence Wagyu je naše nejvyšší burgerová řada. Připravujeme ho ze 14 dní odleželého hovězího masa z jalovic z křížence plemen Wagyu a Aberdeen Angus, nebo Čestr. Maso má díky křížení s plemenem Wagyu extra vysoký podíl intramuskulárního tuku. Je díky tomu hodně intenzivní a má specifickou chuť. Maso meleme na 5 mm.

Všechna burgerová masa dodáváme zavakuovaná a lehce nasolená. Díky tomu vám tak při správné manipulaci můžeme garantovat trvanlivost až 5 dní od doručení.

Koupit hovězí burgerové maso Red Meat.

Sdílejte článek na sociálních sítích
cart

Přidáno do košíku.